Сезонът на подаръците приключи. Получихме, каквото сме получили, няма да

...
Сезонът на подаръците приключи. Получихме, каквото сме получили, няма да
Коментари Харесай

Acer Swift 3 - когато е време да направите подарък и на себе си

Сезонът на подаръците завърши. Получихме, каквото сме получили, няма да има втори тираж. Сигурни сме, че нашите близки най-искрено са желали да ни зарадват, само че истината е, че рядко получаваме мечтания подарък, изключително в случай че авансово не сме загатнали какво тъкмо желаеме. А тази година избор от оферти не липсваха.

Всичко от ден на ден е онлайн и без значение дали това е обвързвано с работата ви или единствено с персоналното време - технологиите отварят нови прозорци, нови порти, нови светове. Да поговорим за цифровата независимост. Свободата на придвижване е основна и най-малко у дома може да няма безспорни никакви ограничавания пред нас.

Нашият дом е нашата софтуерна цитадела.

Ако това е и вашата цел, в този момент ще ви разрием кои са най-добрите инструменти в търсенето на неограничена връзка и улеснение. От Acer ни дават цялостен азбучник с мечтани дарове, които можем да създадем сами за себе си. Обърнете изключително внимание на серията Acer Swift 3 - тънки, леки и стилни, това са идеалните лаптопи за работа или развлечение в придвижване.



При тях най-новите графичен процесор на NVIDIA®, процесор на Intel® и батерия с дълъг живот са внедрени в набор от екрани с една единствена цел - да получим оптимално сензационно чувство от използването на избрания ултрабук от серията Swift 3. Ето и безспорните предимства:

Здрав, лек и тъничък

Теглото в действителност не е проблем за този тъничък и лек преносим компютър. Благодарение на металното шаси от алуминий и магнезиево-алуминиева сплав тежестта му може да се сведе до единствено 1,19 kg, а дебелината – до единствено 15,95 mm.

По-ясно, по-ярко изображение

Гледайте повече на по-малка повърхност. С двете тесни рамки и впечатляващото съответствие екран-корпус виждате по-голяма част от 13,5 " 2256 x 1504 IPS VertiView екран със съответствие 3:2 или 14 " FHD IPS екран със съответствие 16:9. Добавянето на Acer Color Intelligence™ и ExaColor™ обезпечава усъвършенстван цветови контрастност и това незабавно се вижда от всички! Единственият риск е, че по-късно ще ви е некоmфортно да гледате различен екран - ще предпочитате вашия Swift 3. 



Мощност през целия ден

Когато сте през целия ден в придвижване, се постанова потреблението на по-голяма батерия, а с 56 Wh тя може да обезпечи работа до 17 часа. В случай на незабавна потребност тя може също да бъде заредена бързо, с цел да ви обезпечи 4 часа потребление единствено с 30-минутно зареждане. Това е феноменално улеснение! Всеки забързан, градски човек ще се съгласи. 

Интелигентен достъп

Достъпът до Swift 3 може да бъде още по-бърз и по-защитен, без да се постанова потреблението на ключова дума. Използвайте вградения четец на пръстови отпечатъци за потвърждаване на вашата идентичност, а когато дисплеят е изключен, може да го активирате с глас.



Благодарение на Cortana ултрабукът може да бъде употребен и като образован асистент, който дава отговор на необятен кръг от въпроси.

Място за предпазване

Съвременните консуматори на преносими компютри изискват доста място за предпазване на аудио- и видеофайлове и доста памет за тяхното дейно възпроизвеждане. Swift 3 предлага най-много 1 TB PCIe пок. 3 x4 SSD и до 16 GB LPDDR4X RAM.

Свързаност

С цялостна гама варианти за свързване, в това число цялостна функционалност на порт USB-C™, Thunderbolt 4, Swift 3 може бързо да се свърже с многочислени модерни устройства. И с цел да сте сигурни, че можете да се свързвате със остарели устройства, преносимият компютър разполага и с USB 3.2, потомство 2, и Display порт. Така ще сбъдне фантазията ви за цифрово обвързван дом. 

Отприщете мощта на Swift X, когато работите по идващия си план или го превърнете в най-изпълнителния домакински любим - от вас зависи! 



С поддръжката на Acer
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР