Сезонът на отпуските свърши и сега повече от всякога се

...
Сезонът на отпуските свърши и сега повече от всякога се
Коментари Харесай

9 интересни начина да победим умората

Сезонът на отпуските свърши и в този момент повече от всеки път се нуждаем от сила, с цел да се върнем с цялостна мощ на работното място.

Много постоянно заран имаме възприятието, че не сме се наспали, изтощени сме и нямаме сили да станем от леглото. Нямаме предпочитание да излезем или да отидем на подготовка. В тези моменти и цялото кафе на света не ни е задоволително – само че в действителност така и така не е нужно всякога да посягаме към кофеина, с цел да засилим силата си. Ще ви разкрием още 9 сигурни метода за тонизиране:

Дъвчете дъвка

И по-точно ментова дъвка. Самото деяние усилва сърдечния темп и притока на кръв към мозъка, а ментовият мирис подтиква нервната система. Дъвченето ни оказва помощ да се съсредоточим и да увеличим продуктивността си.

Разходете се

Да избягате от бюрото си за бърза разходка трансформира психическото ни положение и подкрепя креативно мислене. Всяко едно друго придвижване усилва количеството допамин и серотонин, които са виновни за позитивното въодушевление. Прочетете още:

Увеличете приема на магнезий

Недостигът на магнезий е директно обвързван с това какъв брой продуктивни и енергични сме. Когато не разполагате с задоволително магнезий, тялото ви се нуждае от повече О2, който да подтиква осъществяването на вашите отговорности. Може да включите магнезия по натурален метод в хранителния си режим посредством ядките, рибата и пълнозърнестите артикули.

Пийте повече вода

За да действа тялото ви оптимално, не би трябвало да го оставяте обезводнено. Препоръчителното количество вода дневно е към 8-9 чаши или 1,5-2 л. Ако приема на вода за вас е непосилен, може да добавите цитрусов плод към нея, като лимон или портокал. Така ще добие повече прохлада и ще придобие по-хубав усет.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР