Севиля. Мениджърът на Челси Томас Тухел отчете невисокото качество на

...
Севиля. Мениджърът на Челси Томас Тухел отчете невисокото качество на
Коментари Харесай

Тухел: Нямам предпочитан съперник за полуфиналите

Севиля. Мениджърът на Челси Томас Тухел регистрира невисокото качество на играта в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига против Порто, само че е задоволен, че воденият от него отбор завоюва войната и е на полуфинал. Челси отстъпи с 0:1, само че триумфът с 2:0 в първата намира се оказа решителен за крайния триумф.

" Беше доста тежък мач. Може би не стана най-интересният за гледане, само че от тъчлинията изглеждаше доста под напрежение, натоварен и бърз. Започнахме мъчно, тъй като не успявахме да се измъкнем от пресата на Порто, само че с времето заиграхме по-добре. Защитавахме се добре, създадохме повече благоприятни условия за гол и като цяло 0:0 щеше да е по-справедлив резултат, само че като цяло справедливо отстранихме противника след 180 минути игра.

Нямам желан противник за 1/2-финалите (възможностите са Реал Мадрид или Ливърпул), само че като цяло не обичам в Шампионската лига да играя против тим от вътрешното състезание. Определено нищо не е решено сред тези два тима и ще ми е забавно да виждам реванша, а от позицията на полуфиналист това ще е същинско наслаждение. Всичко е допустимо, Ливърпул е мощен хазаин ", разяснява Тухел.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР