Североамериканското подразделение на Honda анонсира подробности за интересен нов проект

...
Североамериканското подразделение на Honda анонсира подробности за интересен нов проект
Коментари Харесай

Honda ще помага за по-добри пътища с нов пилотен проект

Североамериканското поделение на Honda анонсира детайлности за забавен нов план на Honda Research Institute USA, който съставлява мониторингова система за систематизиране на положението на настоящата пътна мрежа.

За събирането на данните, системата разчита на интегрираните по екстериора на колите камери, а за точното локализиране на проблематичните зони, на GPS данни. Системата е в положение да категоризира положението на пътната инфраструктура, и в частност на пътната маркировка, в няколко групи, вариращи от "идеални " до "има потребност от ремонт ".

"Поддържането на доби пътни условия оказва помощ за това всички да продължат да споделят пътя безвредно ", разяснява Паритош Келкар, част от екипа на Honda Research Institute USA и началник на плана за пътна сигурност. "Информация за пътя, събрана в действително време и изчерпателна, от свързани коли има капацитета да усъвършенства процеса по идентифицирането, регистрирането и по-бързото отремонтиране на рискове по пътя ".



Пилотната стратегия на Honda Research Institute се организира на територията на Охайо, като от Honda публично си сътрудничат с локалните управляващи и от началото на другата година ще им подават данни за пътната конюнктура.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР