Северна Македония продължава към Европейския съюз като играч с жълт

...
Северна Македония продължава към Европейския съюз като играч с жълт
Коментари Харесай

Каракачанов показа жълт картон на македонците

Северна Македония продължава към Европейския съюз като състезател с жълт картон, само че България държи аления. по този метод вицепремиерът Красимир Каракачанов заключи позицията на българското държавно управление за договарянията за присъединение на Македония към Европейски Съюз.

България няма да стопира началото на договарянията, само че те могат да са дълги, виждате Турция какъв брой години договаря, съобщи още Каракачанов.

Скопие да осъди репресиите против българи, осъществени в комунистическа Югославия, да поправи учебниците по история, литература и география, да смени табелите на исторически места и монументи, които са против България, упорства българското държавно управление.

Скоростта на договарянията със Северна Македония зависи от тяхната политическа воля да бъдат почтени, а не да се пробват да ни разиграват, както го правеха в последните две години, сподели още Красимир Каракачанов.

„ България няма да спре в този момент Македония за започване на договаряния, само че преди действителното започване на договарянията има няколко стадия: първа, втора междуправителствена конференция. Затова доста ясно в българската позиция е записано, че преди насрочването на първата междуправителствена конференция Македония би трябвало да извърши следните условия и това ще зависи дали такава междуправителствена конференция ще бъде планувана и по кое време, преди втората междуправителствена конференция има различен пакет от условия, който те би трябвало да спазят и изпълнят “, добави още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР