Северин Красимиров, който е обвинен в убийството на Виктория Маринова

...
Северин Красимиров, който е обвинен в убийството на Виктория Маринова
Коментари Харесай

Северин Красимиров отива на психиатрична експертиза в Ловеч

Северин Красимиров, който е упрекнат в убийството на Виктория Маринова ще бъде изпратен на психиатрична експертиза в клиниката на пандиза в Ловеч. Това реши през днешния ден Окръжният съд в Русе, заяви русенският уебсайт TVN. Искането е направено от Окръжна прокуратура. Мотивът – да се изготви цялостна и цялостна психиатрична експертиза на Северин с цел да се откри положението му все още на осъществяване на закононарушението.
По думите на окръжния прокурор Георги Георгиев, сходна процедура е " общоприета " и се ползва при всички тежки престъпни закононарушения. С оглед независимостта на експертизата обвиняването е поискало тя да бъде осъществена в клиниката към пандиза в Ловеч.
Защита на Красимиров не е възразила на настояването на обвиняването и въпреки че правосъдното решение предстои на обжалване пред Великотърновския апелативен съд, най-вероятно такова няма да има.
Северин ще бъде изместен в пандиза в Ловеч, където ще остане 30 дни. След това той би трябвало да бъде върнат в ареста в Русе, където се намираше досега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР