Сестрата на топ модела Ивайла Бакалова – Божидара, отново се

...
Сестрата на топ модела Ивайла Бакалова – Божидара, отново се
Коментари Харесай

Божидара Бакалова пак сваля годеника на Цеци

Сестрата на топ модела Ивайла Бакалова – Божидара , още веднъж се пробва да се напъха под завивките на милионера Майкъл Струмейтис , шушукат в светските среди.

Дизайнерката не серпантина да му написа известия, откогато схванала, че ще се дами за Цеци Красимирова.

Това е и повода смуглата хубавица обществено да отхвърли слуховете, че на сватбата й ще участва Ивайла Бакалова . Макар двете с Цеци преди време да са били близки приятелки, откогато сестра й наскоро й отмъкнала Струмейтис , Красимирова тотално зачеркнала двете близначки от живота си.

Аферата на Биг Майк и Божидара е отпреди 5-6 години. След тежката интервенция на милионера, Цеци се грижи за него в Барселона 2 години. По време на едно от връщанията си в България, Струмейтис й изневерява с Божидара Бакалова. С Красимирова се разделят, само че по-късно ориста още веднъж ги събира и богаташът й предлага брак.

„ Искам изрично да заявя, че на моята женитба няма да участват лица, които не са измежду поканените. Визирам написаното от доста медии, че измежду гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова “, акцентира Цеци.

 

„ Божидара счита сватбата им за неточност и ще направи всичко допустимо да разубеди Биг Майк. Той не е мъж за една жена “, разясняват близки до дизайнерката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР