Сертификатът от Top Employers Institute оценява високо политиките и практиките

...
Сертификатът от Top Employers Institute оценява високо политиките и практиките
Коментари Харесай

Amadeus Sofia с голямо признание за управлението на хората


Сертификатът от Top Employers Institute прави оценка високо политиките и практиките на Amadeus Sofia в ръководството на човешките запаси (снимка: Amadeus Sofia)

Технологичната компания Amadeus Sofia е отличена за втора поредна година като Top Employer 2024 за България. Признанието идва от Top Employers Institute – самостоятелна световна организация, която отличава високи достижения в ръководството на човешките запаси.
още по темата
Освен за България, Amadeus получи документ Top Employer 2024 за още 7 страни: Франция, Германия, Полша, Испания, Турция, Англия и Съединени американски щати. Компанията се радва и на районно самопризнание Top Employer в Европа.

Amadeus Sofia е един от основните центрове за изследователска и развойна активност на Amadeus IT Group. В него работят над 320 експерти, които употребяват разнообразни технологии и принадлежности – C++, Python, PHP, Java, Oracle, MongoDB, JavaScript, PHP, Angular, HTML, CSS,.NET и други

„ Сертификатът Top Employer за България е доказателство за непрекъснатия ни ангажимент да влагаме в развиването и възнаграждаването на нашите гении и да привличаме най-хубавите претенденти ”, показа Елена Тодорова, управител „ Хора и просвета ” в Amadeus Sofia.

След забележителен растеж през последните 3 години, в този момент компанията е фокусирана върху развиването на бъдещи водачи от вътрешната страна, изграждайки работно място, което се придържа към правилата на разликата, справедливостта, приобщаването и ангажираността на чиновниците, добави тя.

Сертификатът от Top Employers Institute прави оценка високо политиките и практиките за ръководство на хората в компанията, в това число процесите по асортимент на личния състав, ръководството на възнагражденията, ангажираността на чиновниците и практиките за привличане на гении.

Top Employers Institute сертифицира компании въз основата на задълбочено изследване на най-хубавите практики в региона на човешките запаси. Анализът обгръща 6 области, измежду които тактика за ръководство на хора, работна среда, привличане на гении, образование и развиване, тъждество и приобщаване, богатство и други

Програмата е сертифицирала повече от 2 300 работодателя в 121 страни и райони в пет континента.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР