„Серийната съблазнителка“ Бриджит Бардо пленяваше кино зрителите в началото на

...
„Серийната съблазнителка“ Бриджит Бардо пленяваше кино зрителите в началото на
Коментари Харесай

Бриджит Бардо на 87: От секс богиня до борец за правата на животните

„ Серийната съблазнителка “ Бриджит Бардо пленяваше кино феновете при започване на 50-те години на предишния век, трансформирайки се от сладко момиченце в моделските си фотосесии в секс богиня във филмите си.

Легендата на френското кино е родена на 28 септември 1934 година в Париж.

Обожавана от няколко генерации поради симбиозата сред съблазън, хубост и гений, през днешния ден актрисата живее надалеч от светлините на прожекторите.

Едва на 15-годишна възраст, младата хубавица става лице на едно от най-големите френски списания за дамска мода.

Образът ѝ на сладко момиченце се развива след първите ѝ дни в стилния бизнес, когато среща Роже Вадим, помощник на режисьора Марк Алегре, разкрил най-големите звезди на френското кино през 30-те години на предишния век.

Екранният дебют на Бриджит Бардо идва през 1952 година, когато е на 18 години. Тя взе участие във кино лентата „ Луди за любовта “. Същата година, младата актриса се дами за Роже.

Между 1952-1956 година Бардо съумява да взе участие в цели 17 кино продукции. Актрисата получава огромно медийно внимание с появяването си на филмовия фестивал в Кан през 1953 година

Първите филми на Бардо са най-вече сантиментални, а тя постоянно се появява съвсем гола, което провокира още по-голям интерес към нея.
 Бриджит Бардо
"Била съм доста щастлива, доста богата, доста красива, доста известна, само че и доста нещастна ", признава актрисата.

Славата я тласнала към дълбока меланхолия, четири опита за самоубийство, четири брака, над 100 любовници, в това число дами, и нежелана бременност с последвало мъчно раждане, написа "Дейли мейл ", базирайки се на биографичната книга "Бриджит Бардо: Животът, легендата, филмите ".

Бриджит Брадо има и три огромни функции в англоезични филми: английската комедия "Лекар на морето ", "Елена от Троя " и "Законът в любовта ". Международна популярност обаче получава след присъединяване си във кино лентата „ И Бог сътвори дамата “, в който играе ролята на млада полово свободна жена в Сен Тропе.

След редица сполучливи филми, Бардо поставя завършек на кариерата си през 1973 година, с цел да се отдръпна елегантно.

"Дадох хубостта и младостта си на мъжете. Затова имам намерение да дам мъдростта и опита си на животните ".

Актрисата се отдава на любовта си към животните и основава фондации за отбрана на страдащите животни.

През 2018 година Бриджит Бардо още веднъж провокира публичния инетерс с изявлението си, че „ редица актриси предумишлено флиртуват с продуценти, с цел да получат функции, а по-късно се пробват да привлекат вниманието върху себе си, твърдейки, че са станали жертви на полови похищения “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Донесох ви моята първа пиеса! - А какъв е сюжетът й? - Тя го обича, а той обича... - Друга? - Не, нея. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОфертите са надвишили оптималната цена, заложена в публичната поръчкаЦентърът работи от 8.00 ч. до 20.00 ч., всеки денСитуацията е извънредно напрегната, сподели полският вътрешен министър Мариуш КаминскиБроят на настанените в лечебни заведения обаче бележи спадКомпанията ще влага и в " виновното " ѝ създаванеТой може да прекара остатъка от живота си в затвораПентагонът: Ракетата беше ускорена до скорост, 5 пъти по-висока от тази на звукаМария Игнатова и Ивайло „ Нойзи ” Цветков подписаха бракКонтактът с природата предотвратява нарушавания в имунната системаТова е най-стръмният растеж на броя на убийствата, откогато ФБР стартира да събира данниМежду 50 и 90 % от бензиностанциите към този момент нямат бензинРадев: Вярвам, че президентската институция символизира единството на нациятаЕкспертите чакат доникъде на идващия месец дневно да бъдат регистрирани над четири хиляди нови случая„ Газпром ” не изключва по-нататъшно нарастване на цените  България е на второ м </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР