Сериозен проблем за притежателите на новия iPhone X е защитата

...
Сериозен проблем за притежателите на новия iPhone X е защитата
Коментари Харесай

SquareTrade: iPhone X е най-чупливият в историята

Сериозен проблем за притежателите на новия iPhone X е отбраната на устройството и запазването на истинския дизайн. Предният и задният панел на новия смарт телефон са направени от стъкло, напълно като в iPhone 8 и на пръв взор, всичко ще се начупи при изпускане на устройството. А Apple даже предизвести, че ремонтът на предния панел ще коства колкото нов iPhone 7.
Тази седмица, незабавно след старта на продажбите, iPhone X бе тестван, до каква степен в действителност устоя на рухване, Дроп тестванията демонстрираха, че стъклото на iPhone X се чупи при изпускане. А един от тези проби сподели, че стъклото на iPhone X е по-чупливо от iPhone 8 и другите сходни устройства на конкуренцията.

Експертите на застрахователната компания SquareTrade организираха лични проби на устойчивост при рухване, в които участваха и смарт телефоните iPhone 8 и Galaxy Note 8. Специалистите на SquareTrade обявиха, че iPhone X е най-чупливият iPhone от всички основани до сегашен ден айфони.

След като стъклото се напука или счупи, пораждат съществени проблеми с екрана и с функционалността за различаване на лицето. SquareTrade разгласи, че чупливостта на iPhone X е оценена на 90 точки от 100 вероятни. Това е доста, тъй като iPhone 8, iPhone 8 Plus и Galaxy Note 8 в аналогичните проби показват надлежно 67, 74 и 80 точки.



Дейността на SquareTrade е продажба на застраховки за смарт телефони. Няма по какъв начин да не си помислим, че този бал за трошливост е преференциален за застрахователите. Но това не значи, че стъклото на iPhone X е нечупливо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР