Серина Уилямс слага преждевременен край на сезона сиАмериканката Серина Уилямс

...
Серина Уилямс слага преждевременен край на сезона сиАмериканката Серина Уилямс
Коментари Харесай

Серина Уилямс слага преждевременен край на сезона си

Серина Уилямс поставя несвоевременен завършек на сезона си
Американката Серина Уилямс може да не играе повече през тази година, предвиждат медиите в Съединени американски щати, откакто 37-годишната тенисистка изненадващо не бе включена в жребия на Откритото състезание на Китай, където бе декларирала присъединяване.

Носителката на 23 трофеи от Големия шлем бе в центъра на величествен скандал по време на финала на Откритото състезание на Съединени американски щати преди три седмици, който бе извоюван от младата японка Наоми Осака. Най-вероятно Серина ще си вземе отмора до края на годината, с цел да се възвърне след стресовата обстановка и да се приготви пълноценно за началото на идващия сезон, разяснява тенис специалисти в родината ѝ.

При тегленето на жребия за влиятелния шампионат в Пекин тази нощ, името на Серина, както и на сестра ѝ Винъс, не бе измежду 64-те участнички, като двете тенисистки към момента не са дали публично пояснение за отхвърли си да вземат участие в конкуренцията. Ако информацията за решението на Серина се удостовери, това ще бъде четвърта поредна година, в която тя поставя несвоевременен завършек на сезона. През 2017 тя пропусна по-голямата част от сезона поради бременност, а година по-рано си даде отмора след купата на Ю Ес Оупън заради травма в рамото. През 2015-та година Уилямс още веднъж постави завършек на сезона си след шампионата от Големия шлем в Ню Йорк. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР