Серина Уилямс разплакасвоята добра приятелка Татяна Мария, след като я

...
Серина Уилямс разплакасвоята добра приятелка Татяна Мария, след като я
Коментари Харесай

Серина Уилямс разплака Татяна Мария, след като ѝ даде само два гейма

Серина Уилямс разплакасвоята добра другарка Татяна Мария, откакто я разгроми с 6-0, 6-2 в мач от първия кръг на Autralian Open 2019. Двете млади майки постоянно излизат с дружно с дъщерите си. Серина сподели, че няма място за сентинменти и взе първия сет единствено за 18 минути, давайки 5 точки на съперничката си.

 Григор Димитров - Пабло Куевас на следващия ден от 9:30 часа
Григор Димитров - Пабло Куевас на следващия ден от 9:30 часа

Срещата е планувана за корт №3 в Мелбърн

Серина в никакъв случай не е губила мач в първия кръг в Мелбърн и има 18 победи. Седемкратната победителка ще играе във втория кръг в четвъртък с атрактивната канадка Южени Бушар.

Сънародничката на Уилямс Медисън Киий също завоюва в два сета. Тя мина през 18-годишната вяра на домакините Дестини Аява с 6-2, 6-2. Австралийка имаше поддръжката на публиката на " Род Лейвър Арина ", само че без задоволително причини, с цел да се опълчи на една от фаворитките. Поставената №17 Кийс осъществя 4 пробива, а след мача призна, че към този момент няма проблеми с коляното, което лекуваше в края на предходната година.

Чехкинята Каролина Плишкова отстрани сънародничката си Каролина Мухова с 6-3, 6-2. Плишкова позволи ранен пробив, само че доста бързо влезе в темп и беше цялостна стопанка през целия дуел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР