Серина Уилямс приветства Роджър Федерер в клуба на пенсионираните“ в

...
Серина Уилямс приветства Роджър Федерер в клуба на пенсионираните“ в
Коментари Харесай

Серина Уилямс със силни думи към Федерер

Серина Уилямс приветства Роджър Федерер в „ клуба на пенсионираните “ в тениса, казвайки, че постоянно се е възхищавала на швейцарската легенда, съобщи БГНЕС.

Маестрото, 20-кратен първенец в шампионатите от Големия шлем, показа, че ще се отдръпна от спорта след края на Лейвър Къп в Лондон идната седмица. Сред изпратилите поздравления към 41-годишната икона за невероятната му кариера е и Серина Уилямс.

-->

„ Искам да намеря съвършения метод да кажа това, както постоянно си го правил ти с играта – толкоз внимателно. Винаги съм ти се възхищавала. Нашите пътища бяха толкоз сходни, толкоз идентични. Ти въодушеви милиони и милиони хора, в това число мен, и това е нещо, което в никакъв случай няма да забравим “, написа американката в Инстаграм пост.

Уилямс прибавя, че приветства Федерер в „ клуба на пенсионираните “. „ Аплодирам те и чакам с неспокойствие това, което ще правиш в бъдеще. Добре пристигнал в клуба на пенсионираните. И ти благодаря за това, че беше себе си, Роджър Федерер “, написа още тя.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР