Сериен крадец в Бургас избяга от полицейски автомобил след ареста

...
Сериен крадец в Бургас избяга от полицейски автомобил след ареста
Коментари Харесай

Екшън в Бургас: Сериен крадец избяга от полицейски автомобил, вкараха го в ареста с електрошок

Сериен апаш в Бургас избяга от полицейски автомобил след ареста си. Мъжът е бил арестуван за осъществени голям брой обири на хранителни артикули и алкохол от магазини, ситуирани на територията на морския град, заяви Българска национална телевизия.
Сигнал за 21-годишния престъпно проявен бургазлия е подаден на 25-ти март от чиновник на магазин в бургаския ж.к. „ Меден рудник “. Забелязал, че мъжът неведнъж посещавал комерсиалния обект, за осъществяване на обири и се обадил на СОТ-фирмата на обекта.
Междувременно крадецът се опитал да напусне магазина, само че служителят го помолил да остане на място до идване на екипа от охранителната компания. Посетителят почнал да наскърбява охранителя, като го заплашил с ликвидиране, отправил физическа експанзия, дърпал облеклата му и го блъскал по тялото, след което съумял да избяга от магазина.
Установен е след това и арестуван от полицейските чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас, като е конвоиран със длъжностен до пространствата за задържане към Пето Районно ръководство – Бургас.
След идване до районното и при излизане от полицейската кола, арестуваният побягнал в посока бл. 57, като след към 20 м. се навел и взел от земята предмет. Полицаите възприели действието на бургазлията за действителна опасност и единия от тях след отправяне на ясно предизвестие, употребявал служебния си тейзър.
21-годишният мъж е арестуван и откаран за обзор в УМБАЛ – Бургас, след което е наведен в помещението за настаняване на арестувани лица.
В резултат на полицейските дейности на чиновници от Четвърто Районно ръководство – Бургас по повод престъпните дейности на 21-годишния бургазлия, с прокурорско разпореждане същият е притеглен в качеството на обвинен и му е наложена мярка „ задържане под стража за период от 72 часа “.
Констатирано е, че измежду последните му прояви са кражба на хранителни артикули от магазин, ситуиран на ул. „ Мара Гидик “, кражба на хранителни артикули на обща стойност 273,20 лева от магазин, ситуиран в к-с „ Меден Рудник “, кражба на хранителни артикули и алкохол на обща стойност 66,91 лева от различен магазин също в к-с „ Меден Рудник “.
Работата по изцяло документиране на незаконната активност на 21-годишния престъпно проявен бургазлия продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР