Serie A и LaLiga продължават с пълна пара. Двата шампионата

...
Serie A и LaLiga продължават с пълна пара. Двата шампионата
Коментари Харесай

Изпитания за Милан и Барселона и още интригуващи мачове от Serie A и LaLiga този уикенд по MAX Sport

Serie A и LaLiga не престават с цялостна пара. Двата шампионата започнаха през предходната седмица, а в този момент не престават с вторите си кръгове, още веднъж в ефира на.

Още на този стадий при започване на шампионата за първенеца на Италия Милан следва съществено тестване. „ Росонерите “ ще гостуват на един от най-стабилните тимове през последните сезони – Аталанта. И двата отбора започнаха с победи, като в мача на откриването на шампионата Милан победи с 4:2 като хазаин Удинезе. Аталанта пък се наложи с 2:0 при гостуването си на Сампдория. Сега следва дуел в Бергамо, който ще се играе на 21 август от 21:45 ч. и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 3.

В други завладяващи срещи от кръга Интер приема Специя в събота от 21:45 ч., в неделя Наполи е хазаин на новака Монца от 19:30 ч., а в понеделник Ювентус гостува на Сампдория от 21:45 ч. И тези три мача ще бъдат излъчени директно по MAX Sport 3.

В LaLiga вниманието приковава конфликтът Реал Сосиедад – Барселона. Въпреки множеството нови попълнения, положителни резултати в предсезонната подготовка и упоритости за възобновление, Барса направи провал в шампионата. В първия кръг каталунците не можаха да се оправят с Райо Валекано и двата отбора приключиха 0:0 посред „ Камп Ноу “. А във втория кръг на „ синьо-червените “ им следва видимо много по-сложна задача – посещение на Реал Сосиедад. Барса играе добре на „ Аноета “ през последните сезони, като през предишния завоюва с 1:0, а преди този момент даже разгроми отбора от Сан Себастиан с 6:1 на личния му терен. Реал Сосиедад обаче потегли с победа с 1:0 при гостуването на Кадис и ще опита да изненада Барса в търсене на втори следващ триумф. Двубоят Реал Сосиедад – Барселона е на 21 август от 23:00 ч. и ще бъде част от програмата на MAX Sport 4.

Шампионът Реал Мадрид ще има привидно по-лесна задача, като ще гостува на Селта в събота от 23:00 ч. Този мач също ще бъде излъчен по MAX Sport 4. От грандовете Атлетико Мадрид също ще има комплицирана задача, като ще се изправи против Виляреал. Макар и неособено показателно, защото е минал единствено един кръг, класирането след него демонстрира, че Атлетико и Виляреал разделят първото място, откакто потеглиха със солидни победи с по 3:0 – надлежно против Хетафе и Валядолид. Мачът им на „ Уанда Метрополитано “ е в неделя от 20:30 ч. по MAX Sport 4.

Уикенд програмата на MAX Sport ще зарадва и почитателите на бойните спортове. UFC 278 ще предложи борба за купата в полусредна категория. Камару Усман ще излезе в шеста поредна отбрана на шампионския си пояс, а негов противник ще е Леон Едуардс. Галавечерта, която ще се организира в Солт Лейк Сити, ще предложи и още две завладяващи борби – в междинна категория Пауло Коста ще се изправи против Люк Рокхолд, а в категория петел – Жозе Алдо против Мераб Двалишвили. Зрителите ще могат да проследят UFC 278 на 21 август сутринта, от 05:00 ч., директно по MAX Sport 2.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР