Сериал ще разкаже за шведското кралско семейство по пример на

...
Сериал ще разкаже за шведското кралско семейство по пример на
Коментари Харесай

По примера на "Короната": Сериал ще разкаже за живота на шведското кралско семейство

Сериал ще опише за шведското кралско семейство по образец на радващия се на свръхестествен триумф " Короната ", заяви Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.Продуцентката на сериала с краткотрайно име " Монархия " описа, че той ще показа живота на Карл XVI Густав и фамилията му.

" Много е вълнуващо, само че сме в начална фаза " - добави Ана Валмарк Авелин и акцентира, че сюжетът още не е приключен.

Ана Валмарк Авелин е продуцентка от компанията " Филмланс ", която е натоварена със снимането на сериала за канал TV4 и стрийминг платформата C More.

Сравненията със сериала " Короната " за английското кралско семейство са неизбежни. Целта на продуцентите от Швеция не е да го конкурират, тъй като тяхното кралско семейство е друго, изясни Ана Валмарк Авелин.

" Рядко се замисляме, само че фактът, че кралят пораства без татко е изключително забавен " - добави тя, имайки поради гибелта на бащата на краля в самолетна злополука през 1947 година, когато той е на девет месеца.

Карл XVI Густав се възкачва на трона на 27 години след гибелта на дядо си Густав VI Адолф през 1973 година Той се дами за кралица Силвия през 1976 година Двамата имат три деца. Престолонаследничка е първородната принцеса Виктория.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР