Сензационна новина дойде от Румъния! Мей Мъск, майката на най-богатия

...
Сензационна новина дойде от Румъния! Мей Мъск, майката на най-богатия
Коментари Харесай

Ново 20! Майката на Илон Мъск идва в София!

Сензационна вест пристигна от Румъния! Мей Мъск, майката на най-богатия човек на планетата, ще посети София, научи " Стандарт "!

Тя ще дойде на Балканите в края на януари 2024 година Първата й спирка е Румъния, където ще представи книгата си " Жена прави проект: Съвети за живот, изпълнен с приключения, хубост и триумф ". Томчето е преведено на румънски. В  книгата Мей споделя прекарвания от живота си, предавайки мъчно извоювана мъдрост за кариерата, фамилията и здравето.Събитието ще се организира в Sala Palatului в Букурещ, написа MediaFlux.
-->
След това Мей ще тръгне на турне за разпространение на книгата в София и Истанбул.

Майката на Илон Мъск, който е освен доста богат, само че и един от най-известните и авторитетни хора на планетата, също е звезда. Тя е на 74 година и е супер модел от висока класа, дефилирала е за Долче и Габана в Седмицата на модата в Милано, красяла е кориците на Time и Vogue. Освен това е диетолог с над половин милион почитатели в " Инстаграм ". Страницата й е цялостна с достиженията й и със зашеметяващи фотоси, показващи нейната хубост и разсъдък.

В края на предходната година цяла България се вълнуваше, когато Илон Мъск пусна пост в обществената мрежа за Белоградчишките скали.

Вниманието му привлече една фотография, направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя  разкрива уникалността на скалите и историческата цитадела " Калето ". Под поста си Мъск написа: " Бях сигурен, че това е в Elden Ring ”. Туитът на Мъск провокира незабавна реакция от страна на министъра на туризма Илин Димитров. Точно под коментара на Мъск за естественото знамение той написа: " Скъпи Илон, това е в България! Каня те да видиш самичък това място ". А по-късно министерството на туризма изпрати публична покана на милиардера да посети страната ни. 

 

Има ли връзка постът на Илон Мъск с идната аудиенция на майка му на Балканите и кой от двамата ще пристигна пръв у нас - следва да забележим.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР