Сензационен запис е получен на пощенската кутия на ПИК.Медията не

...
Сензационен запис е получен на пощенската кутия на ПИК.Медията не
Коментари Харесай

Сензационен запис! Гешев към Сарафов: Нали знаеш, похарчиха и мене, и тебе

Сензационен запис е получен на пощенската кутия на ПИК.

Медията не подсигурява за неговата достоверност.

 

Заглавието на имейла е " Част от разработка на ДАНС ". Гласовете в записа наподобяват изрично на гласовете на основния прокурор Иван Гешев и заместника му Борислав Сарафов.

 

В диалога Сарафов се кълне във безконечна честност на Иван Гешев, който малко по-късно съобщи. 

 

Предполага се, че става дума за телефонен диалог сред основния прокурор и сътрудника му от последните дни. Предполага се даже, че диалогът може да се е състоял в неделя, след връщането на Гешев от Америка. 

 

Аудиофайлът стартира с пояснение на Сарафов, че отиват с жена му да купуват играчки за дарове за децата, защото едно от тях има рожден ден.

 

" Искам да ти кажа единствено да знаеш, че не се прощаваме. Играта продължава. Прегрупираме се - кой на каква позиция е, само че другарството си е другарство. Ние оставаме да бъдем и другари. И това, което си говорихме с тебе, в случай че си спомняш на морето на семинара на " Ханс Зайдел " в Поморие, остава в действие. Аз разгадавам на теб и ти бъди уверен, че разчиташ на мен ",казва гласът, който извънредно доста наподобява на гласа на зам.-главния прокурор Борислав Сарафов.

 

" Благодаря ти. Само че нали знаеш, че те похарчиха и тебе ", репликира другият глас, който наподобява на гласа на основния прокурор Иван Гешев.

 

" Еми несъмнено, но какво да се прави ", дава отговор гласът, извънредно наподобяващ на този на Борислав Сарафов.

 

" И мене. И по този начин. Да сме живи и здрави. Важното е да си гледаме децата ", установи събеседникът, за който се допуска, че е Иван Гешев.

 

" Затова ти споделям, каквото и да стане, където и да е, другарството, моето към теб, е налично ", казва още мъжът, чийто глас извънредно доста наподобява на този на Борислав Сарафов.

 

Припомняме, че през вчерашния ден се развихриха невиждани събития в правосъдната система. Главният прокурор Иван Гешев разкри за опит за прелом против него, в който взе участие и Борислав Сарафов. По-късно Сарафов излезе и в изказване разгласи, че се опасява за живота си от Иван Гешев и изиска да му бъде назначена защита.

 

Ето и целия диалог: 

 

Б.С.: Аз пътувам с момента, с жена ми, пътуваме да купуваме играчки на децата, че имаме рожден ден. Ще се забележим на следващия ден.

Задължително.

И.Г.: 9 и половина….

Б.С.: Искам да ти кажа единствено да знаеш, че не се прощаваме. Играта продължава. Прегрупираме се - кой на каква позиция е, само че другарството си е другарство. Ние оставаме да бъдем и другари. И това, което си говорихме с тебе, в случай че си спомняш на морето на семинара на " Ханз Зайдел " в Поморие, това остава в действие. Аз разгадавам на теб и ти бъди уверен, че разчиташ на мен

И.Г.: Благодаря ти. Само че нали съзнаваш, че те похарчиха и тебе?

Б.С.: Еми несъмнено, но какво да се прави?!

И.Г.: И мене. И по този начин. Да сме живи и здрави. Важното е да си гледаме децата.

Б.С.: Еми аз по тази причина ти споделям, каквото и да стане, където и да е, другарството, моето към теб е налично. Да знаеш, какво тъкмо и да става, уверен съм в това.

И.Г.: И моето по този начин, повярвай ми!

Б.С.: Нема да мога да дойда, с жена ми пътуваме в този момент.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР