Сенатът на САЩ одобри вчера законопроекта за отбранителната политика, в

...
Сенатът на САЩ одобри вчера законопроекта за отбранителната политика, в
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ гласува рекордните военни разходи

Сенатът на Съединени американски щати утвърди през вчерашния ден законопроекта за отбранителната политика , в който е записан рекордния годишен разход в размер на 886 милиарда щатски $ , заяви " Ройтерс ". Това е с 3% повече от предходната година.

Законопроектът получи мощна поддръжка както на демократите, по този начин и на републиканците.

от повишение на заплатите на военнослужещите до закупуване на кораби, муниции и самолети, както и ограничения за подкрепяне на Украйна и противопоставяне на Китай в Индо-тихоокеанския район.

Текстът " ще подсигурява, че Америка ще може да продължи линията против Русия, ще се опълчи твърдо на Китайската комунистическа партия и ще подсигурява, че американската войска ще остане на модерно равнище когато и да е по целия свят ", съобщи водачът на болшинството в Сената Чък Шумър преди гласуването.
 В Сената на Съединени американски щати не стигнаха до Украйна и Зеленски
В Сената на Съединени американски щати не стигнаха до Украйна и Зеленски

Срещата прерасна в яростен спор по отношение на ограниченията за подсилване на границата на Съединени американски щати с Мексико

В Сената нормативният акт получи 87 гласа " за " против единствено 13 гласа.

Очаква се Камарата на представителите да го одобри още в края на тази седмица и да го изпрати в Белия дом, където президентът Джо Байдън ще го подпише.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР