Семира беше сред най-култовите участници в настоящия сезон на Игри

...
Семира беше сред най-култовите участници в настоящия сезон на Игри
Коментари Харесай

Семира от Игри на волята разкри истината за баща си и дали...

Семира беше измежду най-култовите участници в сегашния сезон на " Игри на волята " със мощния си темперамент и непримиримостта си. Брюнетката отстояваше мнението си непременно и сигурно е от хората, които мъчно отстъпват от позициите си. Семира е дете от разбъркан брак. Баща й е от Ирак, само че оставя майка й с трите деца да се оправя сама.

Семира споделя пред кореспондент на blitz.bg повече за прекарването й в " Игри на волята ", за връзките с татко й, за връзката й с привързан мъж и каква обич търси.

- Семира, с какви страсти си тръгваш от „ Игри на волята”? Кои са нещата, които в никакъв случай няма да забравиш от присъединяване си?

- От игрите си потеглям със смесени страсти, тъй като си станах доста близка с хора от племето ми и не желаех да ги занемарявам към момента, само че също по този начин съм щастлива,че ще мога да хапна нещо умерено, да се изкъпя и да видя околните ми. Изживяването е в действителност неповторимо - да знаеш, че си определен измежду хиляди хора тъкмо ти. Със сигурност няма да не помни 24-ия си рожден ден на Дивата река.

- Смяташ ли, че попадна в неверното племе? Защо някои от съплеменниците те сочат за най-слабото звено на тима?

- Не, не считам, че попаднах в неверното племе. В другите племена имаше същия проблем, всеки има право на персонално мнение и няма по какъв начин всички да се харесваме.

- Изглежда сякаш Паулина е шефът в „ Приключенците”, а надменното й държание я трансформира в един от най-мразените участници. Защо не успяхте да се разберете с нея?

- Именно поради държанието й някак връзката ни просто не вървеше.

- Когато гледаш играта в профил на дребния екран, удовлетворена ли си от себе си и от кого се разочарова най-вече?

- Сега, когато се виждам по малкия екран, някак ме хваща гняв, че не останах да натрия носовете на тези, които ми повтаряха, че съм „ най-слабото “ звено в племето. Но съм доста удовлетворена от себе си и съм щастлива, че съумях да печеля феновете с държанието си.

- Във визитката си показа, че имаш да се докажеш пред татко ти. Дали те е гледал? От по кое време не си го чувала и виждала?

- Отношенията с татко ми не са се трансформирали, същите са си. Просто няма такива.

- Не мога да си показва какъв брой мъчно е било на майка ти да отгледа сама три деца...

- Страшно признателна съм на мама, че не ни е оставила. И тя тичаше на 100 места да работи, с цел да сме добре ние. Беше доста мъчно, доста тежко, само че това построява мощен темперамент.

- Във визитката си казваш, че „ търсиш мъж, който да ти оправи живота”. Да не би да търсиш финансова полза от една такава връзка или вярваш в същинската обич?

- Това мое изявление от визитката беше интерпретирано неверно от доста хора! Да, търсих мъж, който да ми оправи живота, само че не финансово, а просто да има човек до мен. Да има кого да очаквам с неспокойствие да се прибере, да му опиша по какъв начин е минал денят ми, да има страст, обич и всички тези дребни неща, които са си присъщи за една сериозна връзка. Аз това разбирам под „ да ми оправи живота “ и няма нищо общо с материалните неща.

Вярвам в същинската обич, дръзвам да настоявам, че това е най-прекрасното възприятие, когато нещата са взаимни, несъмнено. Аз обичам и ще не преставам да давам обич.

- Би ли се омъжила за безпаричен мъж?

- На този въпрос ще отговоря малко и ясно. Отношението е преди всичко за мен.

- Била си с привързан мъж, който ти е оказал помощ да си намериш работа. Какво се случи след това?

- На доста места беше коментирано, че индивидът е оставил мен, само че това не беше по този начин. Аз започнах тази сериозна крачка, тъй като нещата просто не вървяха и счетох, че ще е най -правилно да приключим връзките си и да не си губим взаимно времето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР