Поколения жени са били научени, че пътят към сърцето на

...
Поколения жени са били научени, че пътят към сърцето на
Коментари Харесай

Cunning Folk от Табита Станмор — когато магията беше истинска

Поколения дами са били научени, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му. Средновековните дами наподобява са приели този съвет до прекаленост: употребявайки свръхестествена гастрономия, с цел да съблазняват съпрузите си.

Както е маркирано в увлекателната нова обществена история на магията на Табита Станмор, духовник от 12-ти век от Линкълн един път предизвести дамите, които бяха взели да се събличат в кухнята и да месят хляба на фамилията със задните си елементи. Ако хлябът беше изработен с менструална кръв или даже сервиран с риба, която е умряла във вагината на дамата, имаше още по-голям късмет да разпали любовта на брачна половинка.

За една модерна хетеросексуална жена, с набор от секс помощни средства от виагра до Agent Provocateur на нейно разположение, това може да наподобява като доста работа. Но в епохата на уредените бракове, когато съпрузите имаха позволение да бият съпругите си, поддържането на съпружеската фамилиарност може да се стори от значително значение за сигурността на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР