Семейството на Николай и Венеция Ангови отново се е засилило

...
Семейството на Николай и Венеция Ангови отново се е засилило
Коментари Харесай

Семейство Ангови искат отново да са депутати

Семейството на Николай и Венеция Ангови още веднъж се е засилило към Народното събрание. Това излиза наяве, откакто към този момент са официализирани депутатските листи на „ Продължаваме промяната “.

33-годишните Венеция и Николай са надлежно икономистка и инженер по обучение. Венеция е трета в листата в 25 МИР-София, а Николай е на неизбираемата 7-ма позиция в Пловдив-град, макар че действително беше измежду остриетата на Политическа партия в предходния парламент. За да се върне в Народно събрание, той ще би трябвало да разчита вероятно на преференции.

Семействата по депутатските банки не са табу, само че не са и известно събитие.

Най-известните двойки в Народното събрание бяха към този момент някогашните „ червени “ Мая Манолова и Ангел Найденов, като и Волен Сидеров и обичаната му Деница.

Като депутати дружно в предходния парламент влязоха и годениците Лена Бориславова и Мирослав Иванов. Тя обаче не прекара дълго време в Народното събрание, тъй като се отхвърли от мястото си, с цел да е шеф на кабинета на Кирил Петков в Министерски съвет. Този път Бориславова не е кандидат-депутат.

Съпружеска двойка имаше и в 44-ото Народно събрание – Пламен Христов и Полина Цанкова-Христова от „ Воля “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР