Семейството на Бързи и яростни 6“ направи грандиозно шоу за

...
Семейството на Бързи и яростни 6“ направи грандиозно шоу за
Коментари Харесай

Вин Дизел и Мишел Родригес се качват на музикалната сцена за премиерата на „Бързи и яростни 6“ в САЩ

Семейството на „ Бързи и гневни 6 “ направи грандиозно шоу за представянето на кино лентата в Лос Анджелис, като придвижи атмосферата на поредицата на сцената на Gibson Amphitheatre. Истинско звездно празненство заформиха Вин Дизел и Мишел Родригез, които се качиха на подиума дружно с музикалните гении в екипа на поредицата Крис „ Лудакрис “ Бриджис и Тайърс Гибсън. Вин се причисли към осъществяванията на двамата рапъри, които пяха дружно с посетител звездата на събитието Уиз Калифа. Мишел от своя страна пое ролята на диджей по време на афтърпартито, част от програмата на събитието. Актрисата показа: „ Мисля, че в случай че бунтарите по света имаха шанса да създадат филм, то този филм би бил в духа на „ Бързи и гневни “.

Част от звездната стратегия на премиерата бяха и останалите красиви дами от кино лентата – Джина Карано, Гал Гадот и Елза Патаки, която по време на събитието разяснява: „ Вин е част от продуцентския екип и в действителност се грижи за хората, с които работи. Сплотява ни и това съгласно мен е доста значимо, тъй като ние се превърнахме в семейство. Можете да видите това на екрана – връзката, която има посред ни, какъв брой добре се разбираме, какъв брой се забавляваме “. По аления килим мина и новото мъжко лице в поредицата – красавецът Люк Евънс, който е отпред на екипа професионални водачи, изправен против предизвикването да ликвидира тима на Дом и Брайън в новия филм.

Освен с нови герои, „ Бързи и гневни 6 “ идва на огромен екран с още по-впечатляващи каскади, в които паралелно до шеметните коли застават и невиждани в историята на поредицата машини, включително танк, аероплан и особено конструиран за кино лентата Flip Car автомобил. Новите „ герои “ се включват в лудо гонене по пътищата на Европа с една единствена цел за тима на Торето – да съберат фамилията на „ Бързи и гневни “ още веднъж дружно.

„ Бързи и гневни 6 “ към този момент завладя сърцата на феновете във Англия, където застана отпред на боксофиса с дебютни доходи от 13.5 милиона щатски $ по време на премиерната си седмица. Филмът сложи връх и в историята на поредицата за страната с високите си резултати през първите три дни, в които се завъртя на огромен екран. Филмът е номер едно и в Северноамериканския боксофис, откакто единствено за няколко дни от премиерата си събра внушителните 122 млн. $ доходи от прожекции в Съединени американски щати и Канада.

На 24 май филмът потегли премиерно в България, като прожекциите стартираха в деня на щатската премиера. У нас с изключение на със общоприети кино прожекции и в IMAX формат, заглавието идва в 4DX – четириизмерно преживяване, което прибавя спомагателни страсти с придвижване на седалката, разпространяване на водни капки,  чувство за вятър и аромати от сцените във кино лентата.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР