Семейството и очаквани интересни неща покрай него - това посочват

...
Семейството и очаквани интересни неща покрай него - това посочват
Коментари Харесай

Ето защо Невена и Венко напуснаха Слави

Семейството и предстоящи забавни неща около него - това показват като причина Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков за своето овакантяване на " Ку-ку бенд " и Слави Трифонов.

" В живота на човек постоянно се случват промени, от време на време огромни, от време на време - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи огромна смяна. Вече не сме част от " Ку-ку бенд ", поемаме по собствен път. Вълнуваме се. " Ку-ку бенд " за мен беше фантазия и ще продължава да бъде фантазия, тъй като това е едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота ми. Винаги ще ги обичам и постоянно ще съм част от тях и те ще са част от мен, само че взехме решение, което начертава нови неща за нас напред. Ще разберете какви ще са, само че най-много повода е фамилията, любовта сред мен, Венко и Сашко - нашия наследник Александър. В фамилен проект също ни предстоят доста забавни неща. Пожелавам на всички да са здрави, Христос воскресе! Не спирайте да следвате фантазиите си и това, което ви вълнува! ", споделя Невена Цонева във видеото.

Ден преди Разпети петък Слави Трифонов разгласи в профила си във Facebook, че двамата се разделят с " Ку-ку бенд ". Очевидно не си потеглят скарани, защото той се изрече доста ласкаво за тях, споделяйки с горест какъв брой дълги години са били дружно. Посочи също, че Невена е поела по собствен астрален път.



Певицата и Венко, които са семейство от дълги години, продуцират предаването " Без граници с Невена Цонева ", което се излъчва в ЮТюб. В него тя беседва със свои съидейници за духовни практики, за другата аура на хората, за чакрите им. Разказва също, че тя самата е дете-индиго, т.е. свръхчувствителна към света и силите в него.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР