Семейство с деца, кучета и 100 килограма хероин опита да

...
Семейство с деца, кучета и 100 килограма хероин опита да
Коментари Харесай

Какво издаде семейството с деца и кучета, че пренася хероин

Семейство с деца, кучета и 100 кг хероин опита да премине границата ни с Турция с опиати за 10 милиона в колата си. Това се е случило на 15 август на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”. При инспекция на пункта митничарите са се усъмнили, че има нещо неправилно.

„ По способ разбор на риска, макар че фамилията наподобява всекидневно, сътрудника е направил митническа инспекция. При покана за обявление на носените от тях артикули, валути и полезности е имало държание, което можем да определим като нервно. Водачът е бил неосведомен, не е изпълнявал напътствията, което го е навело на мисълта, че има нещо неправилно ”, съобщи Георги Господинов - шеф на Митнически пункт „ Капитан Андреево ", пред Нова тв. 

По думите му количеството е рекордно за укрито в лек автомобил. „ Използван е така наречен „ двоен под ”, както и кухината под аварийна гума. При разтоварване на багажа пакетите не са се виждали. Били са употребявани всички кухини на колата ”, заяви още Господинов.

Статистиката демонстрира, че за предходната година на пункта са хванати 1134 кг опиати. „ При нас главното трафикирано вещество е марихуана и то от България за Турция ”, уточни началникът на Митнически пункт „ Капитан Андреево ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР