Семейство от Пловдив изживя изключително неприятни часове край морето. С

...
Семейство от Пловдив изживя изключително неприятни часове край морето. С
Коментари Харесай

Да не ви се случва! Семейство от Пловдив с болно детенце огорчено от отношението на лекари край морето

Семейство от Пловдив изживя извънредно неприятни часове край морето. С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза мъжът, който ни описа какво тъкмо се е случило:

" Здравейте! Дойдохме на отмора в Бургас, само че детето ни се разболя. Отидохме до незабавния кабинет в УМБАЛ " Бургас ". Оттам отхвърлиха да го прегледат. После посетихме и прилежащото ДКЦ 1, където минахме пред три кабинета с персонални лекари, които обаче ни желаеха направление или да си заплатим за прегледа. Това е един безусловно обаян кръг за жалост ".

От медията ни се свързахме с пресцентъра на университетската болница в морския ни град. Казано ни бе, че незабавният кабинет е единствено за незабавни пациенти (тежко потърпевши при произшествия например) и че в случай че лекарите са решили, че детето не съставлява незабавен случай, те могат да го насочат към всеки персонален доктор в града, който е задължен да извърши прегледа единствено против показване на здравна брошура.

Тоест най-малко персоналните лекари от ДКЦ 1, което не е към УМБАЛ-а, са били длъжни да прегледат болното дете. Това обаче по този начин и не се е случило. В последна сметка в късния следобяд детето е било в устойчиво положение съгласно родителите му, които са решили да се насочат към частна болница в Бургас.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР