Велико безхаберие и некомпетентност се вихрят в район Западен в

...
</TD
>Велико безхаберие и некомпетентност се вихрят в район Западен в
Коментари Харесай

Бесни сте: Велико безхаберие и некомпетентност!

Велико безхаберие и непросветеност се вихрят в регион " Западен " в Пловдив, твърди читателка на Plovdiv24.bg . Причината за недоволството на дамата е затвореното кръстовище на бул. " Хаджи Димитър “ с ул. " Царевец “ и новата организация на придвижването в региона:

" Светофарът на " Хаджи Димитър " и " Лерин " е изцяло непотребен. Освен че основава запушване, способства и за бълването на отровни газове на десетки коли, стоящи и чакащи. По-дълго не съм чакала на това кръстовище преди светофара, в този момент заставам два пъти повече, с цел да се прибера.

Велика непросветеност и безспорен непукизъм на ръководещите. Въведеното еднопосочно придвижване в квартала на част от улиците пренасочва целия трафик на живеещите в дребните улици да минава през двете съществени улици " Лерин " и " Царевец ".

Вече не можеш да се прибереш до дома си, в случай че не минеш през тези улици, зависи от коя страна на карето живееш. Да се вкарва режим, пренасочващ трафик към тях, е безумна нелепост. Да живееш на две крачки от кръстовище и да не можеш да се прибереш, без да обиколиш квартала, според новия режим на еднопосочно контролиране на улиците.

Кой изобщо пристигна, видя, реши, че това е по-удачно и оправдано? След въвеждането на този режим разноските ми за бензин са повече, мръсният въздух е повече, времето за напредване е повече и това по този начин за всички живеещи ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР