Семейство измамници, завлекли от жертвите си над 400 000 лева,

...
Семейство измамници, завлекли от жертвите си над 400 000 лева,
Коментари Харесай

Акция в Пловдив вкара в ареста семейство мегаизмамници, разплакали десетки жертви

Семейство измамници, завлекли от жертвите си над 400 000 лв., бяха арестувани в четвъртък в Пловдив, оповестиха от прокуратурата. 47-годишната С.П.С. и нейниятг брачен партньор И.Б.С. (52 г.)са вилнели повече от две години под тепетата и в Смолянско. Сред оплетените в мрежите им има и известни пловдивчани, оповестява „ Марица “.

Пловдивската Окръжна прокуратура към този момент организира следствие за осъществените от тях тежки умишлени закононарушения – машинация в изключително огромни размери, представляваща изключително тежък случай, и изпиране на пари.

Коронният номер на дамата от незаконния тандем бил да се показва за прокурор или за чиновник на обвиняването. Срещу пари тя обилно обещавала на наивници да им спомага за удобен излаз на правосъдните каузи, водени против тях. Засега са открити седем осъществени от нея измами в интервала ноември 2014 година – юни 2017 година, удостовери зам.-окръжният прокурор Галин Гаврилов. За сходно закононарушение тя е застрашена от затвор от 3 до 10 години и конфискация на половината й имущество.

Със завлечените пари измамничката и нейният брачен партньор правили финансови интервенции и покупко-продажби, за което им е повдигнато обвиняване за така наречен „ пране на пари “, което са направили в съучастничество. За това закононарушение се планува наказване отнемане от независимост от три до дванадесет години и санкция от двадесет хиляди до двеста хиляди лв..

Двамата обвинени са арестувани с разпореждане на Окръжна прокуратура-Пловдив за период от 72 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР