Семейство Бийбър може и да преживява трудни моменти покрай заболяването

...
Семейство Бийбър може и да преживява трудни моменти покрай заболяването
Коментари Харесай

Хейли Бийбър по пътя към съвършенството

Семейство Бийбър може и да претърпява сложни моменти около болестта на Джъстин, само че това не значи, че ще приключи всички планувани задължения. Дни след новината за синдрома на артиста, Хейли пусна лична линия козметика.
 Джъстин Бийбър, синдром на Рамзи Хънт, признанието на артиста, че страда от болестта и какъв брой рисково е то за здравето му
Заболяването, от което Джъстин Бийбър страда

И какъв брой рисково е то за здравето му

Rhode е сбирка от три продукта, които покриват съществени потребности на кожата.

Да стартираме от името - Роуд е второто име на 25-годишния модел, която е щерка на Стивън Болдуин и Кения Деодато. Затова напълно естествено е тя да реши да кръсти компанията си по този начин. Колкото до продуктите, те дават обещание да ни приближат оптимално до кожата на Хейли.

Това несъмнено звучи като сложна задача, като имаме поради съвсем съвършената й блестяща кожа, която Хейли доста рядко " крие " под фондьотен. За задачата тя ни предлага флуид с пептиди, овлажняващ крем и еликсир за устни с пептиди.

" Исках да създадем мултифункционални артикули. Един в действителност добър крем, един в действителност добър серум и един в действителност добър артикул за устни ", споделя Бийбър пред Harper`s Bazaar.

Основните съставки в продуктите на Rhode са упоменатите пептиди, както и ниацианамид и сквалан. Те са подобаващи за вегани и нямат натрапчива миризма, тъй че са подобаващи и за хора с алергии.

Друга позитивна линия на Rhode са цените. Те стартират от 16 $ за балсама за устни, който се предлага в три разновидността (с мирис на карамел, с мирис на любеница и без аромат) и стигат до 29 $ за серума и също толкоз за крема. Налични са за поръчка от.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР