Семейна драма се е завихрила около тенисиста Григор Димитров, наред

...
Семейна драма се е завихрила около тенисиста Григор Димитров, наред
Коментари Харесай

Бащата на Гришо в паника от аферата му с Деси Зидарова: Златотърсачка харчи парите на сина ми!

Семейна драма се е завихрила към тенисиста Григор Димитров, наред с несполуките му на корта в последните месеци, разбра HotArena. Родителите на Гришо са наострили нокти по последната секс забежка на сина им с манекенката Деси Зидарова. Таткото на хасковлията Димитър Господинов правел всичко допустимо да разкара хубавицата от леглото му, защото съгласно него била елементарна златотърсачка. „ Тази е хукнала след Григор единствено да му харчи парите, но няма да стане нейната работа ”, заканил се главата на тенис семейството.

Аферата сред Димитров и Деси Зидарова, която е с 10 години по-възрастна от него, лъсна неотдавна. Оказа се, че двамата са имали алъш-вериш от месеци. А в същото време срещите им предстоящо били само на разноските на Григор Димитров. При това не къде да е, а в меката на развлеченията в Европа – Монте Карло.  Семейни другари шушукат, че 

Григор профукал към 25 хиляди $

по знойната кокона, главно за баровски хотели, заведения за хранене и дарове.
Като научил какви ги прави Гришо, татко му Митко Господинов вдигнал кръвно. За него се знае, че не обича пари да излизат от фамилията, камо ли да отиват напразно поради фусти. Последвал гръмък фамилен скандал, след който тенисистът не си приказва с татко си. Дали на Гришо му е увряла главата, не е ясно. Още повече, че са му слаби ангелите, когато става думи за дами. В фамилията пък се чудят откъде-накъде Григор си пада по по-големи какички.

Досегашните му връзки бяха все с по-възрастни

от него: Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер. Най-драстичен беше казусът с Шерцингер, която е с цели 13 години по-голяма от него. Само предходната му забежка беше с певицата Михаела Филева, с която са връстници. Но с Деси Зидарова разликата им е едно десетилетие.
Самата Деси е привикнала на първокласен живот, защото дотук е имала любовни връзки единствено с богаташи. Сега на нейната мушка е паднал Григор Димитров, който с изключение на за милионер, минава и за един от най-големите хубавци в тениса. Знае се, че единствено от участия в тенис турнири 

хасковлията има заработени 16,2 млн. $

Като се прибавят десетките рекламни контракти, сумата сигурно минава 20 млн. от щатската валута. 
Предишната публична държанка на Григор – международно известната певица Никол Шерцингер, също беше крива в очите на родителите му, само че не поради пари. Мама Мария беше нарочила американката за разюздана повлекана, до момента в който бащата Димитър я виждаше като причина за срутва на кариерата на сина им. В същия хор пееха и всички от треньорския екип на Гришо. „ Вярно, че Никол си имаше недостатъци, само че най-малко не живееше на гърба на момчето ни ”, вайкали се в този момент родителите на Григор.
Успешната музикална кариера на Шерцингер също й докара милиони в банковата сметка. За последно пък хавайката се изявяваше като жури в английския „ Х-фактор ”, където имаше контракт за над 2 млн. $.
Димитров и Шерцингер изкараха дружно към три години, на инат на неодобрението на Гришовата рода. Двамата обаче се разделиха предходната есен, откакто любовта им не устоя на дистанцията и уговорките им по света.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР