Селекционерът на Унгария Марко Роси обяви своя разширен състав за

...
Селекционерът на Унгария Марко Роси обяви своя разширен състав за
Коментари Харесай

Треньорът на Унгария обяви състава и каза: Българите се борят на живот или смърт

Селекционерът на Унгария Марко Роси разгласи своя уголемен състав за идната европейска подготовка с България на 27 март. Италианският експерт предизвести своите, че би трябвало да внимават с отбора на Младен Кръстаич. Четири дни преди дуела с нашите маджарите играят контролна среща с Естония.

" Отговорността е голяма за всички нас. Благодарение на резултатите от последно време в действителност сме в позиция, в която сме считани за любимци в групата, дружно със сърбите. Ще опитам да изгася тези пламъци, тъй като България и Черна гора са доста сложни противници и ни чакат сложни мачове. България неотдавна смени треньора си и своята тактика, играе нападателен футбол. Българските играчи се борят за всяка топка като за живот. Трябва да вършим същото във всеки мач или ще страдаме. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Стилът на игра на тима на Естония е сходен на този на България. Играят в 3-5-2. Този мач ще е подготовка за срещата с българите, където няма да има място за опити. Ще се усещам сполучлив треньор на Унгария, в случай че извърша контракта си, който е до 2025 година Смятам, че ще реализираме мечтаните резултати ", съобщи Марко Роси.

Повиканите за мачовете с Естония и България:

Вратари: Патрик Дамиен (Залаегерсег), Денеш Дибуш (Ференцварош), Кристиан Хеги (Уест Хам). 

Защитници: Ботонд Балог (Парма), Ендре Ботка (Ференцварош), Адам Ланг (Омония Никозия), Атила Мочи (Залаегерсег), Вили Орбан (РБ Лайпциг), Атила Салай (Фенербахче). 

Халфове: Бендегуж Бола (Грасхопърс), Янош Ференци (Дебрецен), Атила Фиола (МОЛ Фехервар), Милош Керкеш (АЗ Алкмаар), Ласло Клайнхеслер (Панатинайкос), Адам Наги (Пиза), Лоик Него (МОЛ Фехервар), Балинт Вечей (Ференцварош). 

Нападатели: Мартин Адам (Улсан Хюндай), Кевин Чобот (Дожа), Даниел Газдаг (Филаделфия Юниън), Андраш Немет (Хамбургер), Роланд Салай (Фрайбург), Доминик Собослай (РБ Лайпциг), Барнабас Варга (Пакши).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР