Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович заяви, че отборът му трябва

...
Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович заяви, че отборът му трябва
Коментари Харесай

Владимир Петкович се надява на ранен гол в София

Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович съобщи, че тимът му би трябвало да бъде на 100% съсредоточен в утрешния мач против България, с който започват международните квалификации за Мондиал 2022 в Катар.

Наставникът показа, че тимът му към този момент е провел няколко тренировки и след днешната на Националния стадион " Васил Левски " ще има повече изясненост за това какъв състав ще излезе против българския отбор. 

" Всички в състава са подготвени да играят. След днешната подготовка ще вземем решение за стартовата единайсеторка. Ще изчакам до последно. Важно е всеки състезател да знае мястото си на терена ", сподели Петкович. Той добави, че се надява възпитаниците му да вкарат ранен гол, само че в това време тимът му ще бъде фокусиран и върху играта в отбрана.

Капитанът на швейцарците Гранит Джака сподели, че той и съотборниците му са привикнали да играят при толкоз сбит цикъл. Според Джака, неговият тим и Италия са любимци в групата. Джака акцентира, че България е с нов селекционер и доста нови футболисти, което ще даде спомагателна мотивация на тима ни. 

България приема Швейцария в  първи мач от група " С " за Катар 2022 в четвъртък от 19:00 ч. на Националния стадион
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР