Селекционерът на Шотландия Гордън Страхан даде странно обяснение за неуспеха

...
Селекционерът на Шотландия Гордън Страхан даде странно обяснение за неуспеха
Коментари Харесай

Гордън Страхан обясни провала с генетичния материал

Селекционерът на Шотландия Гордън Страхан даде необичайно пояснение за неуспеха на тима да се класира за плейофите по пътя към международното състезание в Русия следващата година.

В последния си мач от групите Шотландия приключи 2:2 като посетител на Словения и остана на трето място, до момента в който второто беше заето от Словакия. В случай на триумф шотландците щяха да заемат сигурно второто място, без значение от изхода на мача на словаците, които закономерно победиха вкъщи Малта с 3:0.

“Изоставаме генетично от останалите тимове. В тези квалификации Шотландия беше най-ниския тим след Испания. Днес се изправихме против силов и ръстов тим, а не можехме да противопоставим сходен състав. Знаехме, че ще имаме проблеми със статичните положения и тъкмо по този начин получихме и двата гола.

Никой не може да ме убеди, че словенците са били по-технични от нас. Трябва да съберем високи мъже и дами и да забележим какво може да се направи”, сподели някогашният управител на Селтик. Мондиал 2018 10 кръг, неделя 8 октомври  Словения 2:2краен резулат  Шотландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР