Селекционерът на националния тим на Франция Дидие Дешан очаква страхотна

...
Селекционерът на националния тим на Франция Дидие Дешан очаква страхотна
Коментари Харесай

Дешан за Ювентус: Предстои най-трудната част от задачата

Селекционерът на националния отбор на Франция Дидие Дешан чака страхотна вечер при семейството на Нант против Ювентус в реванша от плейофите на шампионата Лига Европа. Двата състава приключиха при резултат 1:1 в първия мач. 

„ Предстои най-трудната част от задачата. Ювентус е пристигнал във Франция, с цел да де класира напред. При всички случаи ни чака страховит дуел. Хубаво е, че почитателите на Нант могат да изживеят сходна страст “, разяснява Дешан, който е някогашен футболист на Ювентус и Нант, а е водил италианския клуб и като старши треньор.

 „ Трудно е да се планува по какъв начин ще се развие мачът. При среща на сходно равнище, която дава опция за класиране в идната фаза, условията са доста висока. Но това не би трябвало да провокира стрес и би трябвало да издържиш на предизвикването даже да не си привикнал “, добави Дидие Дешан пред клубния уебсайт на Нант. 

„ Винаги чувам за напрежението преди сходни мачове. Да, то съществува, само че стресът е отрицателен и по тази причина би трябвало да се освободиш от него и да остане единствено адреналинът “, счита Дешан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР