Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев очаква реакция

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев очаква реакция
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Феновете имат право да ни критикуват, когато не играем добре

Селекционерът на националния тим по футбол Петър Хубчев чака реакция от своя състав в международната подготовка с Швеция. Българският отбор излиза в съдбоносен мач, в който успеха е наложителна след провалянето от Беларус през юни.

" Това, което искахме да свършим го направихме. Имахме няколко дни да се подготвим и от наша страна мисля, че сме подготвени. Най-важно е да бъдем по-добър колектив на терена, да има по-голямо себераздаване и да сме по-агресивни. Не изпадам в елементи, тях ще ги кажа на играчите ", стартира Хубчев.

Той приказва много един от шведските футболисти Емил Форсберг, който е считан за най-хубавия състезател на противника: " Познавам го добре от мачовете му в Германия. Да го спрем е сложна задача, считам, че той е един от най-опасните играчи на противника. Няма по какъв начин да кажа по какъв метод ще го срем, тъй като ще му кажете ", сподели Хубчев за крилото на " Република България Лайпциг ".

Според селекционера загубата от Беларус не трансформира проектите на националния тим и за класиране на този стадий не трябва да се приказва,

" Двубоят с Беларус не трансформира нищо, задачите са такива каквито бяха и преди него. Мачовете ги гледаме поотделно, тъй че няма какво да се връщаме на предишното. Още когато пристигнах не съм обещавал, че ще се класираме за международното ", сподели Хубчев.

Той взе отношение и по контракта си, който е до края на годината: " За мое страдание диалози за нов контракт няма. Това, което се написа не дава отговор на истината ".

Около 24 часа преди мача упованията са да няма огромна посещаемост на стадион " Васил Левски ". Според Петър Хубчев това не трябва да бъде изненада след последните резултати на състава.

" Когато не играем добре хората имат право да ни подлагат на критика и да не хдоят на стадиона. Ние не можем да се сърдим. Единственото, което би трябвало да създадем е да играем по-добре и да печелим, а по този начин ще успеем да ги върнем на трибуните ", сподели по тематиката треньорът.

 Ивелин Попов се надява публиката на
Ивелин Попов се надява публиката на " Васил Левски " да играе позитивна роля в утрешния мач.

Лидерът на състава Ивелин Попов има вяра, че публиката на стадиона ще помогне на националите и ще бъде главния коз на отбора.

" Играем у дома, а тук сме много сериозен тим. Сигурен съм, че ще го покажем и се надявам, че ще играем по друг метод от първата среща в Швеция. При гостуването си не играхме доста добре, само че тук можем да променим обстановката ", сподели Попов.

Очаква се точно звездата на " Спартак " (Москва) да носи капитанската лента в утрешния мач, само че Хубчев избра да не разкрива това. " Ако той играе, несъмнено ще е капитан. Но аз имам някои забалежки към всеки един от футболистите сподели селекционерът.

Попов беше избран за най-опасния състезател на България, само че опитният футболист не трябва да се радва от тези думи.

" Те не могат да ме ласкаят. Разбрах какво е споделил Гранквист, аз го познавам добре, играли сме доста пъти един против различен в Русия. Важно е ние да играем добре като тим и да се поздравим с триумф ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР