Селекционерът на националния отбор по футбол на Босна и Херцеговина

...
Селекционерът на националния отбор по футбол на Босна и Херцеговина
Коментари Харесай

Ивайло Петев повика Един Джеко за Лигата на нациите

Селекционерът на националния тим по футбол на Босна и Херцеговина Ивайло Петев не се вслуша в молбите на Интер да даде по-голяма отмора на нападателя Един Джеко и го извика в състава за мачовете от Лигата на нациите при започване на месец юни. Босна ще играе четири срещи сред 4 и 14 юни против Финландия (2 пъти), Румъния и Черна гора.

" Винаги съм се опитвал да предпочитам най-хубавите футболисти, с които разполагаме, и те са тук ", сподели българският треньор на конференция. 

" Съставът ни е малко по-голям, тъй като ще играем четири значими мача в границите на 10 дни. Моментът не е съвършен, тъй като сезонът свърши, играчите са изтощени и желаят да си почиват. Но започваме нов цикъл ", сподели още българинът.

След като Босна и Херцеговина пропусна да се класира за международното състезание в Катар, Ивайло Петев има вяра, че тимът ще се усъвършенства. " Вече сме една година дружно, познаваме се по-добре и би трябвало да сме по-зрели душевен. Много анализирахме и ще повторя това, което споделих преди година - имаме доста положителни футболисти, надяваме се, че те ще дават най-хубавото за тима. Сигурен съм, че този път ще сме по-добри, по-интелигентни и по-зрели. Мога да обещая, че аз и тимът ми ще създадем всичко, с цел да реализираме резултати. Имаме 4 мача, това са 12 точки. Можем да ги спечелим, всичко зависи от играчите ", сподели още Ивайло Петев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР