Селекционерът на националния отбор на Словения Томаж Кавчич даде пресконференция

...
Селекционерът на националния отбор на Словения Томаж Кавчич даде пресконференция
Коментари Харесай

Селекционерът на Словения: Говорих със Стоянович, но казаното между нас остава тайна

Селекционерът на националния тим на Словения Томаж Кавчич даде конференция преди мача на отбора си с България в Лигата на нациите. Двата тима излизат един против различен на следващия ден, от 21:45 часа, на стадион " Стожице " в словенската столица.

" Попаднахме в тежка група в новия шампионат Лига на нациите. Въпреки това имаме своите упоритости да победим утрешния ни противник и да стартираме сполучливо. В този миг обаче не мога да обещая, че това ще стане.

Говорих със Славиша Стоянович и го приветствам за това, което прави в Левски. Но защо си говорихме - това остава персонално сред нас.

С България чакам да се създадем доста прекрасен и отворен мач. Ние би трябвало да стоим плътно на терена. Виждам голямо предпочитание и въодушевление за работа у моите футболисти на тренировките. Те обаче са едно, а формалния мач е нещо напълно друго. Надявам се да пренесем желанието и настроението и на мача на следващия ден вечер.

Скубиц е под въпрос за мача, поради лека контузия, до момента в който Щулац сигурно го пропуща поради проблеми със зъба ", сподели селекционерът на Словения.

 Кевин Кампл: Чрез Лигата на нациите е по-лесно да се класираш за Европейско състезание
Национал на Словения: Чрез Лигата на нациите е по-лесно да се класираш за Европейско състезание

" Тук играеш единствено с тимове, които са на твоето равнище, няма ги грандовете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР