Селекционерът на националния отбор на Франция по футбол Дидие Дешан

...
Селекционерът на националния отбор на Франция по футбол Дидие Дешан
Коментари Харесай

Дидие Дешан не може да си представи Пол Погба съзнателно да е приел допинг

Селекционерът на националния тим на Франция по футбол Дидие Дешан не има вяра халфът на Ювентус Пол Погба умишлено да е използвал допинг.

" Много съм сюрпризиран. Не мога да си показва, че той го е направил умишлено. Нямам зялата информация и нещата ще излизат, само че толкоз неща му се събраха в последно време, че на Пол ще му бъде мъчно ", сподели треньорът пред микрофоните на телевизия TF1. Под негово управление Погба има 91 мача и 11 гола за " петлите "

" Не мога да допускам, доколкото го познавам. Спомням си някои диалози с него по време на КОВИД-19 и имунизациите. Но неразрешеното вещество е налично, с изключение на да изчакаме и контра-експертизата ", сподели още Дешан.

Погба даде позитивен тест за тестостерон на 20 август след мача сред Удинезе и Ювентус и бе осъден в понеделник от Италианската организация за битка с допинга.

" Размених с него известия, само че ще имам повече време да приказваме в идващите дни, с цел да имам повече информация ", добави селекционерът. " Трудно е за него, постоянно съм го подкрепял ", приключи Дидие Дешан.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР