Селекционерът на националния отбор на Франция но футбол Дидие Дешан

...
Селекционерът на националния отбор на Франция но футбол Дидие Дешан
Коментари Харесай

Дидие Дешан може да остане начело на Франция до 2026 година

Селекционерът на националния тим на Франция само че футбол Дидие Дешан може да остане отпред на отбора до края на Световното състезание през 2026 година, написа вестник " Екип ". Поставената цел пред него е била да класира " петлите " на полуфинал, само че защото той преизпълни тази задача, единствено би трябвало да избере бъдещето си.

Според изданието Дешан ще реши дали да остане след среща с президента на Френската футболна федерацията Ноел Льо Грае през месец януари 2023 година. Много е допустимо той да подпише нов контракт до юни 2026 година, когато завършва идващото Световно състезание в Съединени американски щати, Мексико и Канада.

Зинедин Зидан бе считан за сигурен правоприемник на Дидие Дешан отпред на Франция при положение на неуспех. Ако селекционерът остане на поста си в националния тим, то Зидан няма да чака три години и половина, с цел да се върне към треньорството, твърди " Екип ". Зидан е гледал всички мачове от Световното състезание по малкия екран от вкъщи си в Испания.

Към Зинедин Зидан имаше доста сериозен интерес от Пари Сен Жермен напролет, както и от Манчестър Юнайтед, които няколко пъти да се свързвали с сътрудника му Ален Милячо. Той обаче отхвърля към този момент и съгласно околните му избира да работи в клуб, който му е прочут. При задаващия се нов контракт на Дидие Дешан с Френската федерация най-вероятно е Зинедин Зидан да стартира работа в Ювентус, където се усещаше добре като футболист и биха му дали цялата спортно-техническа власт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР