Селекционерът на националния отбор на Черна гора Любиша Тумбакович определи

...
Селекционерът на националния отбор на Черна гора Любиша Тумбакович определи
Коментари Харесай

Селекционерът на Черна гора: Имаме сили да се опънем дори на Англия

Селекционерът на националния тим на Черна гора Любиша Тумбакович дефинира като забавна квалификационната група " А " за Евро 2020, в която воденият от него отбор ще се изправи против Англия, Чехия, България и Косово.

" Интересна и равностойна група, като се изключи отбора на Англия, който е безспорен любимец. Останалите тимове ще търсят своя късмет. Смятам, че имаме шансове и се надявам да го покажем на терена. Ще се постараем да се активизираме, да стабилизираме изявите на тима. Надявам се да нямаме здравословни проблеми, каквито ни преследваха в Лигата на нациите, с цел да можем да разчитаме на най-хубавото в идните мачове ", сподели Тумбакович.

TUMBAKOVI: Traiemo šansu u interesantnoj grupi, Engleska je apsolutni favorit - https://t.co/7IOZ9gbZcD pic.twitter.com/gLYvdBOEjo
— Volim Podgoricu (@VOLIMPODGORICU) December 2, 2018
" В европейските квалификации по принцип няма леки групи. Затова няма да ни бъде елементарно, а в противен случай. Познаваме Англия, а ще имаме време да проучим добре и останалите противници. Разполагаме с положителни играчи и като тим можем да се потивопоставим на всеки, даже на англичаните. Имаме качество и ще се постараем да се преборим за място на Европейското състезание ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР