Селекционерът на националния отбор на България по футбол до 17

...
Селекционерът на националния отбор на България по футбол до 17
Коментари Харесай

Йордан Петков: Може да звучи налудничаво, но играхме чудесен футбол

Селекционерът на националния тим на България по футбол до 17 години Йордан Петков показа, че макар загубата с 0:4 от Франция на Евро 2022, момчетата са посочили добър футбол.

„ Трикольорите “ изгубиха шансове за класиране за идната фаза на конкуренцията. В неделя е последният мач от груповата фаза за България. Срещата с Полша е от 17.30 часа по Българска национална телевизия 3.

" Като игра съм удовлетворен. Наистина 4:0 на пръв взор е тежък резултат, само че сами видяхте головете по какъв начин се случиха. Аз в никакъв случай няма да обвиня децата за тези неточности, аз съм удовлетворен от тях. Според мен, играха превъзходен футбол, а на фона на загубата може да звучи налудничаво. Вече им споделих, че вечно ще останат в моето сърце “, показа наставникът за Българска национална телевизия.

Селекционерът показа, че се е надявал отборът ни да има малко повече късмет.

" Франция е доста класен тим, изключителни голове влязоха. Знаехме, че в случай че тръгнем да пресираме като с Нидерландия, няма да можем да издържим физически. Затова търсихме игра в междинна зона и Асен Митков като " скрита деветка”, сподели още треньорът на българския отбор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР