Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков ще направи много промени

...
Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков ще направи много промени
Коментари Харесай

Балъков ще пусне изненадващ състав в Дъблин

Селекционерът на националния тим Красимир Балъков ще направи доста промени в състава за днешната контрола против Ирландия спрямо мача с Англия (0:4). Двубоят в Дъблин е от 21.45 ч. и ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3.

Сред титулярите ще има много изненади. Например чака се дебют на вратата да направи 37-годишният Христо Иванов ( " Етър " ), а на десния бек - Георги Пашов ( " Арарат-Армения " ). Доста игрови минути ще получат Васил Панайотов ( " Черно море " ) и Даниел Младенов ( " Етър " ), като е доста допустимо и двамата да попаднат в стартовия състав. Титуляри най-вероятно ще бъдат още Кирил Десподов ( " Щурм " ), Георги Миланов ( " Фехервар " ) и Божидар Краев ( " Жил Висенте " ).

С пробен отбор ще излязат и ирландците.  " Ще има промени в състава против България и футболистите са наясно с това. Тези, които са в групата, само че не играха в последните ни пет мача, знаят, че на следващия ден ще получат своя късмет ", удостовери техният селекционер Мик Маккарти.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР