Селекционерът на младежкия отбор по волейбол под 20 год., който

...
Селекционерът на младежкия отбор по волейбол под 20 год., който
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Бих поел мъжкия национален отбор до Олимпиадата в Лос Анджелис 2028

Селекционерът на младежкия тим по волейбол под 20 год., който преди дни завоюва бронзовите медали от Еврошампионата в Италия Мартин Стоев, разгласи през днешния ден на среща с медиите, че би поел мъжкия народен тим по волейбол на България, само че единствено в дълготраен проект и с визия за олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година.

Той е измежду петте треньори, с които управлението на БФВ ще беседва за този пост, след отдръпването на Николай Жеязков, който подаде оставка след срамното ни показване на международното пъпрвенство в Полша и Словения

„ Любо Ганев ми се обади да ми честити бронзовите медали. Попита ме дали желая да поема мъжете. Казах, че е допустимо, само че единствено при избрани условия. Също по този начин не за интервал от една година, а до Олимпиадата в Лос Анджелис 2028 “, разяснява Мартин Стоев.

„ Единственото нещо, което би ме предиздвикало да беседвам за поста селекционер на мъжете, е увереността ми, че тези момчета, които водих през последните четири години, има още накъде да се развиват. Някои от тях ще бъдат в основата на квалификацията през 2027 година за класиране на Олимпиадата в Лос Анджелис през 2008 ", сподели още експертът на среща с медиите в прес-клуб " България ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР