Селекционерът на мъжкия национален отбор на Сърбия Слободан Ковач заяви

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на Сърбия Слободан Ковач заяви
Коментари Харесай

Слободан Ковач: България не беше по-добра от Сърбия, но…

Селекционерът на мъжкия народен тим на Сърбия Слободан Ковач съобщи след загубата от България с 2:3 на олимпийската подготовка в Берлин, че е имало огромно напрежение върху играчите му и че те не са съумели да се възстановят задоволително, с цел да се класират за Олимпийските игри в Токио 2020.
 България изхвърли еврошампиона Сърбия! Националите на полуфинал в Берлин (видео + галерия)
С провалянето си от България в третия мач на шампионата в Германия сръбските волейболисти изгубиха късмет да се класират на Олимпийските игри в Токио 2020.
 България - Сърбия 3:2 @@@

" Мисля, че имаше огромен напън върху нас поради значимостта на мача, само че също по този начин и това, че играчите бяха обезпокоени, тъй като не бяха 100 % подготвени. Всеки от нас желае победа. Това беше доста значимо за всички нас, само че всичко направено в тези 5 дните не бяха задоволителни, с цел да покажем най-хубавата си игра и да създадем освен това ", съобщи Ковач, който преди няколко месеца изведе Сърбия до европейската купа.  Неманя Петрич: България беше доста по-добра от нас и заслужаваше успеха  България - Сърбия 3:2 @@@
" Разбира се, че съжаляваме, че успеха взеха българите, само че сега те не са по-добри от нас, те са просто по-здрави. Знаем какво ставаше, опитахме всичко, което можехме. Според мен не би било обикновено да вземам 7 или 8 нови играчи, откакто по-рано станахме европейски първенци.
Опитахме се да го създадем с най-хубавите ни играчи, направихме всичко, опитахме се да сме готови. В един мач, в който бяхме, имаше възприятието, че можем да създадем нещо, само че не мога да ви кажа какъв брой ни е мъчно в този момент. Не можем да променим някои неща, " добави Ковач.  България - Сърбия 3:2 @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР