Капитанът на Лудогорец Антон Недялков с право поздрави работата на

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков с право поздрави работата на
Коментари Харесай

Антон Недялков: Ние сме най-добрите в България и това отново се показа

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков с право поздрави работата на тима си след 13-та поредна купа в Първа лига.

" Ние сме един колектив. Всеки играе, тича и се бори за другия. Ние сме най-хубавите в България и това още веднъж се появи. Трябва да се работи непрекъснато. На моята позиция е хубаво да се оказва помощ на тима. Между Лудогорец и ЦСКА постоянно има заряд и мотивация. Трудно е да се адаптираш към тези дуели. Благодаря, че направихме стойностен дуел и се поздравихме с триумфа ", показа той.

Недялков разяснява и сцените в 57-та минута, когато след осъществената дузпа на " орлите " настана скандал на терена, при който Фернандо Каранга и Бърнард Текпетей бяха изгонени.

" Враждата сред ЦСКА и Лудогорец поражда тази експанзия. Във футбола би трябвало да се демонстрират качествата на футболистите. Имаме организация, колектив и всички, работещи в клуба, имат заслуга. Всички те оказват помощ да бъдем на по-високо равнище от останалите в България. Пожелавам на съперниците ни да се развиват, с цел да се вдигне равнището ", сподели капитанът на Лудогорец.

" От на следващия ден към този момент ще мислим за финала против Ботев Пловдив. Трябва да бъдем съсредоточени, а и да победим. Надявам се да не подценим мача и да създадем дубъл ", приключи Антон Недялков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР