Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, изхаби много нерви по

...
Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, изхаби много нерви по
Коментари Харесай

Манчини: Победихме, защото заслужавахме

Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, изхаби доста нерви по време на осминафиналния мач против Австрия, извоюван с 2:1 след продължения на европейското състезание по футбол: „ Победихме, тъй като заслужавахме. Получихме гол, който елементарно можеше да бъде избегнат, само че по този начин или другояче беше ясно, че няма постоянно да опазваме вратата си. Трябваше да решим всичко още в постоянното време. Създадохме задоволително положения, а в един миг се усети и отмалялост, само че момчетата устояха. 

Футболистите, които влязоха от пейката, се включиха доста мощно, без да имат потребност от време, в което да усетят ритъма на мача. Знаех, че дуелът ще е сложен, може би даже по-труден от четвъртфинал. Такива мачове от време на време завършват отрицателно, само че ние бяхме с вярната конфигурация и постигнахме задачата си. 

Показахме темперамент, което е доста значимо. Остават ни още три мача на Евро 2020 преди вероятно още веднъж да се върнем на „ Уембли “. Белгия и Португалия са невероятни тимове и ми е мъчно да предпочета против кой от тях да се надигнем в идващия кръг “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР