БДЖ организира пътуване с ретро влак до Банкя по повод

...
БДЖ организира пътуване с ретро влак до Банкя по повод
Коментари Харесай

Царски вагони: БДЖ организира пътуване с ретро влак до Банкя

БДЖ провежда пътешестване с ретро трен до Банкя във връзка Международния ден на детето на 1 юни. Празничният трен ще бъде формиран от парен локомотив, пет седящи вагона за пътуващите и два от вагоните на царската комбинация на цар Борис III “Корона Експрес “. Царските вагони, в това число и персоналният вагон на царя, ще могат да бъдат прегледани от всички дребни и огромни фенове на влаковете по време на престоя на ретро композицията в гарата в Банкя.

Парният локомотив 01.23 ще потегли с атракционния трен от Централна гара София в 09:55 часа и ще дойде в Банкя в 10:25 часа, където пътуващите с композицията ще могат да се причислят към разнообразната празнична стратегия в курортния град, отдадена на детския празник.

Още с идването си гостите на града ще бъдат посрещнати с театрални и концертни осъществявания от сцената в парк „ Ротонда “, а от самото начало на престоя си аниматори ще занимават малчуганите с разнообразни интензивности и занимателни игри.

По обяд при Часовниковата кула ще бъде позициониран пожарен автомобил, който децата ще могат да прегледат и да научат любопитни истории от пожарникарите . За младежите ще има специфична изненада с посетител една от родните ни youtube сензации.

От Банкя влакът ще тръгне назад към София в 15:55 часа и ще дойде в столицата в 16:25 часа. Цената на билета за пътешестване в двете направления София-Банкя-София е 30 лв. с включено непокътнато място, като за всички деца до 10 годишна възраст билетите ще бъдат на половин цена.

Билети за този трен могат да бъдат закупувани от на следващия ден след 12:00 часа от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната, както и онлайн от 27-ми май през системата за онлайн резервации и билетоиздаване.

Близо 16 млн. лв. в допълнение получават учебни заведения и детски градини, за какво се отпускат средствата?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР