Селекционерът на Франция Дидие Дешан прие доста тежко загубата от

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан прие доста тежко загубата от
Коментари Харесай

Дешан: Ще ми трябва време, за да преглътна това

Селекционерът на Франция Дидие Дешан одобри много тежко загубата от Аржентина във финала на Световното състезание. Отборът му беше неразпознаваем в продължение на 80 минути, само че въпреки всичко съумя да изравни за 2:2 и да прати дуела в продължения. В тях съставите си размениха по още едно попадение, само че при последвалите дузпи “петлите ” отстъпиха.

“Разочарованието е голямо и ще ми е нужно време, с цел да преглътна случилото се ”, съобщи наставникът пред TF1.

Неговият контракт изтича в края на месеца и не е ясно какво следва. “Не желая в този момент да приказвам за бъдещето си. Дори да бяхме спечелили, отново нямаше да имам подготвен отговор дали ще продължа в националния отбор. С президента на федерацията ще имаме среща при започване на идната година и ще забележим ”, съобщи селекционерът.
234  Аржентина - Франция, край на Мондиал 2022
“Този край въобще не беше елементарен, само че пък и нямаме извинения. Като цяло за мен и екипът ми беше голямо наслаждение да бъдем с тима. Има и такива срещи, само че да не забравяме, че въпреки всичко сме хора. Мога да извлека единствено позитивни неща. Бяхме покрай трофея, само че не стигнахме до него, а това боли ”, сподели още Дешан.
 Мбапе взе Мбапе взе " Златната обувка " на Мондиал 2022
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР