Селекционерът на Босна и Херцеговина ще пусне предимно резерви в

...
Селекционерът на Босна и Херцеговина ще пусне предимно резерви в
Коментари Харесай

Петев пуска резервите на Босна срещу Румъния

Селекционерът на Босна и Херцеговина ще пусне най-вече запаси в последния мач на отбора от Лигата на нациите против Румъния довечера.

Босна и Херцеговина оглавява групата с 11 точки и си обезпечи промоция в Лига А, до момента в който Румъния се нуждае от победа, а Финландия да не завоюва мача в Черна гора, с цел да избегне изпадане в Лига C.

Българинът Ивайло Петев разкри на конференцията преди мача, че против румънците ще заложи на играчи, които имат малко игрови минути или не са играли в последния мач с Черна гора.

" Разбира се, че задачата ни е победа и се веселя, че и играчите мислят по този начин. Осигурихме си първото място в групата и атмосферата в тима е отлична. Срещу Румъния ще дам късмет на играчи, които получат по-малко игрово време. Но ние разчитаме единствено да вземем трите точки. Възхитен съм от играчите, страхотни експерти са и резултатите пристигнаха естествено ", сподели Петев.

Българският експерт не е удовлетворен от положението на тревата на стадиона в Гюлещ, където ще се играе мачът с Румъния.

" Тревата не е в положително положение. Но без значение от тази обстановка, теренът е еднакъв за нас и за тях ", сподели Ивайло Петев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР