Селекционерът на българския национален отбор Ясен Петров обясни, че Катар

...
Селекционерът на българския национален отбор Ясен Петров обясни, че Катар
Коментари Харесай

Ясен Петров: Допускаме стари, елементарни грешки

Селекционерът на българския народен тим Ясен Петров изясни, че Катар е стойностен тим, а също по този начин оправда провалянето с 1:2 със остарели, обикновени неточности в отбрана, които не се почистват в продължение на дълго време.

" Предупредих нашите футболисти, че Катар е стойностен тим, който се гради дълги години точно за това Световно състезание. Шампиони на Азия са от преди две години, в този момент в Арабската лига приключиха 3-и като победиха Египет с дузпи в дребния край. Добър тим са, това е реалност. Но след тази 15-а минута, до която бяхме доста плахи, бяхме прибрани откъм гърба, поизлязохме напред и мисля, че не стояхме неприятно. И видяхте това при започване на второто полувреме, когато върнахме гола, стартира националният селекционер на България Ясен Петров.

" Допуснахме доста обикновени неточности в отбрана. И когато допуснеш такива, естествено си осъден. За дузпата не знам какво да кажа, имаше някакви подозрения за засада. Трябва да гледаме отново. Въпреки всичко, не би трябвало да позволяваме такива обикновени неточности.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР